32+ Dnevni Najam Stana Trnje

32+ Dnevni Najam Stana Trnje. Katu u troetažnoj stambenoj zgradi. Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično. Apartmani zagreb dnevni najam !!!od danas slobodan!!!!! Lokacija stana ili kuće za dnevni najam.

Stan Na Najam 50m2 700 Vrbik Indomio Hr

Istaknuto Stan Na Najam 50m2 700 Vrbik Indomio Hr

Lokacija stana ili kuće za dnevni najam. Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu. Ponekad je boravak u hotelu skuplja. Kako doznajemo, dugogodišnji iznajmljivači odlučili su se za promjenu u načinu iznajmljivanja, preuredili su stanove i sada ih iznajmljuju za dnevni i turistički najam.

245.000 € ~ 1.835.081 kn.

Dnevni boravak i jedna soba imaju izlaz na lođu. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Apartmani zagreb dnevni najam !!!od danas slobodan!!!!! Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. 245.000 € ~ 1.835.081 kn. Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Kako doznajemo, dugogodišnji iznajmljivači odlučili su se za promjenu u načinu iznajmljivanja, preuredili su stanove i sada ih iznajmljuju za dnevni i turistički najam.

Long Term Rental Apartments Croatia

Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično.. Tražen je i maksimir, sve oko vrbana, područja gdje su shopping centri i … Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2.

Prodaja Stan Zagreb Sigecica 42 40m2 Stan Povrsina 42 40m2

Katu u troetažnoj stambenoj zgradi.. Lokacija stana ili kuće za dnevni najam. Tražen je i maksimir, sve oko vrbana, područja gdje su shopping centri i … Katu u troetažnoj stambenoj zgradi. Lokacija stana ili kuće za dnevni najam.

Dnevni Najam Stanova Zagreb Home Facebook

Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje)... Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu.

Stanovi Za Najam Trnje Indomio Hr

Apartmani zagreb dnevni najam !!!od danas slobodan!!!!! Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2.

Agencija Za Nekretnine Zagreb Ofis Za Nekretnine

Dnevni boravak i jedna soba imaju izlaz na lođu.. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu. Apartmani zagreb dnevni najam !!!od danas slobodan!!!!! Potražnja je velika za stanovima na južnom dijelu grada: 11/10/2021 · na internetskim stranicama objavljen je oglas za najam stana u zagrebačkom trnju. 245.000 € ~ 1.835.081 kn.

Kuca Za Prodaju Trnje Hrvatska 300261033 161 Listinzi Nekretnina

Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje).. . Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje).

Metropola Agencija Za Nekretnine Najam Metropola Agencija Za Nekretnine

Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično.. 11/10/2021 · na internetskim stranicama objavljen je oglas za najam stana u zagrebačkom trnju. Ponekad je boravak u hotelu skuplja. Lokacija stana ili kuće za dnevni najam.

Stanovi Za Najam Bez Agencije Trnje Iznajmljivanje Stanova

Tražen je i maksimir, sve oko vrbana, područja gdje su shopping centri i … Potražnja je velika za stanovima na južnom dijelu grada: Kako doznajemo, dugogodišnji iznajmljivači odlučili su se za promjenu u načinu iznajmljivanja, preuredili su stanove i sada ih iznajmljuju za dnevni i turistički najam.. 11/10/2021 · na internetskim stranicama objavljen je oglas za najam stana u zagrebačkom trnju.

Nekretnine U Hrvatska Prodaja I Najam Stanova I Komercijalnih Nekretnina Mm Hr

Potražnja je velika za stanovima na južnom dijelu grada: Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično. Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Kako doznajemo, dugogodišnji iznajmljivači odlučili su se za promjenu u načinu iznajmljivanja, preuredili su stanove i sada ih iznajmljuju za dnevni i turistički najam. 245.000 € ~ 1.835.081 kn. Potražnja je velika za stanovima na južnom dijelu grada: Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra... Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično.

Rost Savjetovanje Nekretnine Consulting

Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra... Ponekad je boravak u hotelu skuplja. Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Tražen je i maksimir, sve oko vrbana, područja gdje su shopping centri i … Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Potražnja je velika za stanovima na južnom dijelu grada: 245.000 € ~ 1.835.081 kn. Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu. Dnevni boravak i jedna soba imaju izlaz na lođu.

Duzi Najam Stanova

Ponekad je boravak u hotelu skuplja. Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu.

Najam Stanova Zagreb ǀ Ponuda Stanova Za Najam Delos Nekretnine

245.000 € ~ 1.835.081 kn... Katu u troetažnoj stambenoj zgradi. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra.

Duzi Najam Stanova

Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). 12/11/2021 · najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2... Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra.

Kuca Za Prodaju Trnje Hrvatska 300261033 161 Listinzi Nekretnina

Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično... Potražnja je velika za stanovima na južnom dijelu grada: Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično. Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. 245.000 € ~ 1.835.081 kn. Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu... Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2.

Nekretnine U Hrvatska Prodaja I Najam Stanova I Komercijalnih Nekretnina Mm Hr

Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično. Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu. Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Lokacija stana ili kuće za dnevni najam.

Najam Stanova Trnje Najam Hr

Katu u troetažnoj stambenoj zgradi. 11/10/2021 · na internetskim stranicama objavljen je oglas za najam stana u zagrebačkom trnju. Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično.. Dnevni boravak i jedna soba imaju izlaz na lođu.

Isplati Li Se Dnevni Najam Ili Je Bolji Dugorocni Clanci Webgradnja Hr

Ponekad je boravak u hotelu skuplja... Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Lokacija stana ili kuće za dnevni najam.

Dnevni Najam Stana Zagreb

Kako doznajemo, dugogodišnji iznajmljivači odlučili su se za promjenu u načinu iznajmljivanja, preuredili su stanove i sada ih iznajmljuju za dnevni i turistički najam.. Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Potražnja je velika za stanovima na južnom dijelu grada: Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Katu u troetažnoj stambenoj zgradi. Kako doznajemo, dugogodišnji iznajmljivači odlučili su se za promjenu u načinu iznajmljivanja, preuredili su stanove i sada ih iznajmljuju za dnevni i turistički najam. Tražen je i maksimir, sve oko vrbana, područja gdje su shopping centri i … Lokacija stana ili kuće za dnevni najam. Ponekad je boravak u hotelu skuplja. Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično. Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično.

Isplati Li Se Dnevni Najam Ili Je Bolji Dugorocni Clanci Webgradnja Hr

12/11/2021 · najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Potražnja je velika za stanovima na južnom dijelu grada: Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Katu u troetažnoj stambenoj zgradi. Lokacija stana ili kuće za dnevni najam. 12/11/2021 · najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Tražen je i maksimir, sve oko vrbana, područja gdje su shopping centri i … Kako doznajemo, dugogodišnji iznajmljivači odlučili su se za promjenu u načinu iznajmljivanja, preuredili su stanove i sada ih iznajmljuju za dnevni i turistički najam. Apartmani zagreb dnevni najam !!!od danas slobodan!!!!!

Dnevni Najam Stana Apartmana U Zagrebu

Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično. .. Katu u troetažnoj stambenoj zgradi.

Dnevni Najam Zagreb Trnje Zavrtnica Zaharova Stan 37 M2

Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu. Dnevni boravak i jedna soba imaju izlaz na lođu. 12/11/2021 · najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Apartmani zagreb dnevni najam !!!od danas slobodan!!!!!.. Ponekad je boravak u hotelu skuplja.

Stan 95m2 Na Najam Kruge Oglas 7912772 Srbija Nekretnine

Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Dnevni boravak i jedna soba imaju izlaz na lođu. 245.000 € ~ 1.835.081 kn. Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično. Kako doznajemo, dugogodišnji iznajmljivači odlučili su se za promjenu u načinu iznajmljivanja, preuredili su stanove i sada ih iznajmljuju za dnevni i turistički najam. Tražen je i maksimir, sve oko vrbana, područja gdje su shopping centri i … Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra.

Rim4 Qum2tdqjm

11/10/2021 · na internetskim stranicama objavljen je oglas za najam stana u zagrebačkom trnju... Ponekad je boravak u hotelu skuplja. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje).. Lokacija stana ili kuće za dnevni najam.

Zaharova Green Gold 42 M2 Jednosoban 2 Kat Novo Stan Vipro Nekretnine Zagreb Stanovi Kuce Poslovni Prostori Zemljista

Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). 11/10/2021 · na internetskim stranicama objavljen je oglas za najam stana u zagrebačkom trnju. Apartmani zagreb dnevni najam !!!od danas slobodan!!!!! Kako doznajemo, dugogodišnji iznajmljivači odlučili su se za promjenu u načinu iznajmljivanja, preuredili su stanove i sada ih iznajmljuju za dnevni i turistički najam. Dnevni boravak i jedna soba imaju izlaz na lođu. Katu u troetažnoj stambenoj zgradi. 245.000 € ~ 1.835.081 kn. Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično. Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu. Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2.. Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično.

Trosobni Stanovi Trnje Stanovi Najam

245.000 € ~ 1.835.081 kn. Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). 245.000 € ~ 1.835.081 kn. Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Dnevni boravak i jedna soba imaju izlaz na lođu. Tražen je i maksimir, sve oko vrbana, područja gdje su shopping centri i … Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu.. Lokacija stana ili kuće za dnevni najam.

Prodaju Stanova Trnje Srbija Nekretnine

Kako doznajemo, dugogodišnji iznajmljivači odlučili su se za promjenu u načinu iznajmljivanja, preuredili su stanove i sada ih iznajmljuju za dnevni i turistički najam. 245.000 € ~ 1.835.081 kn. Kako doznajemo, dugogodišnji iznajmljivači odlučili su se za promjenu u načinu iznajmljivanja, preuredili su stanove i sada ih iznajmljuju za dnevni i turistički najam.. Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu.

Najam Stanova Zagreb ǀ Ponuda Stanova Za Najam Delos Nekretnine

245.000 € ~ 1.835.081 kn... Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Lokacija stana ili kuće za dnevni najam. Tražen je i maksimir, sve oko vrbana, područja gdje su shopping centri i … 12/11/2021 · najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Apartmani zagreb dnevni najam !!!od danas slobodan!!!!! Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu. Potražnja je velika za stanovima na južnom dijelu grada: Ponekad je boravak u hotelu skuplja... Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra.

Najam Stanova Zagreb ǀ Ponuda Stanova Za Najam Delos Nekretnine

245.000 € ~ 1.835.081 kn. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). 245.000 € ~ 1.835.081 kn. Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Tražen je i maksimir, sve oko vrbana, područja gdje su shopping centri i … Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Lokacija stana ili kuće za dnevni najam. Ponekad je boravak u hotelu skuplja.. Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra.

Delta Centar Nekretnine Zagreb Kupoprodaja Zamjena Zakup Iznajmljivanje

Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično. Kako doznajemo, dugogodišnji iznajmljivači odlučili su se za promjenu u načinu iznajmljivanja, preuredili su stanove i sada ih iznajmljuju za dnevni i turistički najam. Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu. 12/11/2021 · najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Dnevni boravak i jedna soba imaju izlaz na lođu. Apartmani zagreb dnevni najam !!!od danas slobodan!!!!! 11/10/2021 · na internetskim stranicama objavljen je oglas za najam stana u zagrebačkom trnju. Ponekad je boravak u hotelu skuplja.. Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra.

Stanovi Za Najam Trnje Indomio Hr

Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu. Potražnja je velika za stanovima na južnom dijelu grada: 11/10/2021 · na internetskim stranicama objavljen je oglas za najam stana u zagrebačkom trnju. Apartmani zagreb dnevni najam !!!od danas slobodan!!!!! Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Tražen je i maksimir, sve oko vrbana, područja gdje su shopping centri i … Lokacija stana ili kuće za dnevni najam. Ponekad je boravak u hotelu skuplja... 245.000 € ~ 1.835.081 kn.

Dnevni Najam Stana Zagreb Trnsko Velesajam

245.000 € ~ 1.835.081 kn... Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Lokacija stana ili kuće za dnevni najam. Tražen je i maksimir, sve oko vrbana, područja gdje su shopping centri i … 12/11/2021 · najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Potražnja je velika za stanovima na južnom dijelu grada: Ponekad je boravak u hotelu skuplja. Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra.. Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično.

Zaharova Green Gold 42 M2 Jednosoban 2 Kat Novo Stan Vipro Nekretnine Zagreb Stanovi Kuce Poslovni Prostori Zemljista

Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2.. Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Potražnja je velika za stanovima na južnom dijelu grada: Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. 245.000 € ~ 1.835.081 kn. 12/11/2021 · najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2... Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu.

Postaje Li Zagrebacko Trziste Prezasiceno Stanovima Za Dnevni Najam Poslovnipuls

Potražnja je velika za stanovima na južnom dijelu grada: Tražen je i maksimir, sve oko vrbana, područja gdje su shopping centri i …

Dnevni Najam Stana Zagreb

Tražen je i maksimir, sve oko vrbana, područja gdje su shopping centri i …. Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu. Ponekad je boravak u hotelu skuplja. Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). 12/11/2021 · najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično. Dnevni boravak i jedna soba imaju izlaz na lođu. Kako doznajemo, dugogodišnji iznajmljivači odlučili su se za promjenu u načinu iznajmljivanja, preuredili su stanove i sada ih iznajmljuju za dnevni i turistički najam. Potražnja je velika za stanovima na južnom dijelu grada:

Najam Stanova Zagreb ǀ Ponuda Stanova Za Najam Delos Nekretnine

Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično.. Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Dnevni boravak i jedna soba imaju izlaz na lođu.

Zaharova Green Gold 42 M2 Jednosoban 2 Kat Novo Stan Vipro Nekretnine Zagreb Stanovi Kuce Poslovni Prostori Zemljista

11/10/2021 · na internetskim stranicama objavljen je oglas za najam stana u zagrebačkom trnju.. Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Dnevni boravak i jedna soba imaju izlaz na lođu. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Tražen je i maksimir, sve oko vrbana, područja gdje su shopping centri i … Kako doznajemo, dugogodišnji iznajmljivači odlučili su se za promjenu u načinu iznajmljivanja, preuredili su stanove i sada ih iznajmljuju za dnevni i turistički najam. Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Ponekad je boravak u hotelu skuplja. Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično. Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu... Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2.

Stan Na Najam 50m2 700 Vrbik Indomio Hr

Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu. Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu.. Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra.

Stanovi Za Najam Kruge Indomio Hr

Lokacija stana ili kuće za dnevni najam. Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu.. Dnevni boravak i jedna soba imaju izlaz na lođu.

Kuca Za Prodaju Trnje Hrvatska 300261033 161 Listinzi Nekretnina

Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Tražen je i maksimir, sve oko vrbana, područja gdje su shopping centri i … 245.000 € ~ 1.835.081 kn. Kako doznajemo, dugogodišnji iznajmljivači odlučili su se za promjenu u načinu iznajmljivanja, preuredili su stanove i sada ih iznajmljuju za dnevni i turistički najam. Potražnja je velika za stanovima na južnom dijelu grada: Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra.. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje).

Najam Stanova Kruge Trnje Srbija Nekretnine

Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu. Ponekad je boravak u hotelu skuplja.. Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično.

Stanovi Za Najam Bez Agencije Trnje Iznajmljivanje Stanova

Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). 12/11/2021 · najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Katu u troetažnoj stambenoj zgradi. Ponekad je boravak u hotelu skuplja.. Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično.

Duzi Najam Stanova

Dnevni boravak i jedna soba imaju izlaz na lođu.. Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu. Lokacija stana ili kuće za dnevni najam. Tražen je i maksimir, sve oko vrbana, područja gdje su shopping centri i … Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Katu u troetažnoj stambenoj zgradi... Tražen je i maksimir, sve oko vrbana, područja gdje su shopping centri i …

Stan Zagreb 40m2 Iznajmljivanje

Dnevni boravak i jedna soba imaju izlaz na lođu. Katu u troetažnoj stambenoj zgradi. 12/11/2021 · najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. 11/10/2021 · na internetskim stranicama objavljen je oglas za najam stana u zagrebačkom trnju. Kako doznajemo, dugogodišnji iznajmljivači odlučili su se za promjenu u načinu iznajmljivanja, preuredili su stanove i sada ih iznajmljuju za dnevni i turistički najam.

Dnevni Najam Stana Zagreb

Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje)... Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Kako doznajemo, dugogodišnji iznajmljivači odlučili su se za promjenu u načinu iznajmljivanja, preuredili su stanove i sada ih iznajmljuju za dnevni i turistički najam. 11/10/2021 · na internetskim stranicama objavljen je oglas za najam stana u zagrebačkom trnju. 12/11/2021 · najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Lokacija stana ili kuće za dnevni najam.

Garsonjera Trnje Garsonjere Najam

Dnevni boravak i jedna soba imaju izlaz na lođu. Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Lokacija stana ili kuće za dnevni najam. 11/10/2021 · na internetskim stranicama objavljen je oglas za najam stana u zagrebačkom trnju. Potražnja je velika za stanovima na južnom dijelu grada: Tražen je i maksimir, sve oko vrbana, područja gdje su shopping centri i … 245.000 € ~ 1.835.081 kn. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). 12/11/2021 · najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2.. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje).

Trosobni Stanovi Trnje Stanovi Najam

Potražnja je velika za stanovima na južnom dijelu grada:. Kako doznajemo, dugogodišnji iznajmljivači odlučili su se za promjenu u načinu iznajmljivanja, preuredili su stanove i sada ih iznajmljuju za dnevni i turistički najam. Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu. Dnevni boravak i jedna soba imaju izlaz na lođu. 245.000 € ~ 1.835.081 kn.

Prodaju Stanova Trnje Srbija Nekretnine

Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično.

Najam Stanova Trnje Najam Hr

Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično. Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu. 11/10/2021 · na internetskim stranicama objavljen je oglas za najam stana u zagrebačkom trnju.

Dnevni Najam Stana Apartmana U Zagrebu

Tražen je i maksimir, sve oko vrbana, područja gdje su shopping centri i … Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu. Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Lokacija stana ili kuće za dnevni najam. 11/10/2021 · na internetskim stranicama objavljen je oglas za najam stana u zagrebačkom trnju. Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje).

Najam Iznajmljivanje Stan Trnje Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično.. Potražnja je velika za stanovima na južnom dijelu grada: Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Ponekad je boravak u hotelu skuplja. Apartmani zagreb dnevni najam !!!od danas slobodan!!!!! 245.000 € ~ 1.835.081 kn. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Dnevni boravak i jedna soba imaju izlaz na lođu. Katu u troetažnoj stambenoj zgradi. Ponekad je boravak u hotelu skuplja.

Stan Na Prodaju 43m2 88 000 Sigecica Indomio Hr

11/10/2021 · na internetskim stranicama objavljen je oglas za najam stana u zagrebačkom trnju... Dnevni boravak i jedna soba imaju izlaz na lođu. Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Potražnja je velika za stanovima na južnom dijelu grada: Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu. Ponekad je boravak u hotelu skuplja.

Najam Stana U Zagrebu Minimalno Mjesec Dana Podstanar Hr Iznajmljivanje I Najam

Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. 245.000 € ~ 1.835.081 kn. Ponekad je boravak u hotelu skuplja. Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Lokacija stana ili kuće za dnevni najam. Katu u troetažnoj stambenoj zgradi. Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Apartmani zagreb dnevni najam !!!od danas slobodan!!!!! Tražen je i maksimir, sve oko vrbana, područja gdje su shopping centri i … 12/11/2021 · najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Kako doznajemo, dugogodišnji iznajmljivači odlučili su se za promjenu u načinu iznajmljivanja, preuredili su stanove i sada ih iznajmljuju za dnevni i turistički najam.

Dnevni Najam Stana Zagreb Dnevni Najam Apartmana Zagreb Trnje

11/10/2021 · na internetskim stranicama objavljen je oglas za najam stana u zagrebačkom trnju... Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). 245.000 € ~ 1.835.081 kn. Apartmani zagreb dnevni najam !!!od danas slobodan!!!!! Dnevni boravak i jedna soba imaju izlaz na lođu... Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra.

Zaharova Green Gold 42 M2 Jednosoban 2 Kat Novo Stan Vipro Nekretnine Zagreb Stanovi Kuce Poslovni Prostori Zemljista

Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra... Lokacija stana ili kuće za dnevni najam. 245.000 € ~ 1.835.081 kn. Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. 12/11/2021 · najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Apartmani zagreb dnevni najam !!!od danas slobodan!!!!! Dnevni boravak i jedna soba imaju izlaz na lođu. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje).

Long Term Rental Apartments Croatia

Dnevni boravak i jedna soba imaju izlaz na lođu.. Tražen je i maksimir, sve oko vrbana, područja gdje su shopping centri i …

Duzi Najam Stanova

Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično. Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Dnevni boravak i jedna soba imaju izlaz na lođu. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Ponekad je boravak u hotelu skuplja. Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu. Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Katu u troetažnoj stambenoj zgradi.

Dnevni Najam Stana Zagreb Dnevni Najam Apartmana Zagreb Trnje

Kako doznajemo, dugogodišnji iznajmljivači odlučili su se za promjenu u načinu iznajmljivanja, preuredili su stanove i sada ih iznajmljuju za dnevni i turistički najam... Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Dnevni boravak i jedna soba imaju izlaz na lođu. Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično. Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra.. 12/11/2021 · najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2.

Dnevni Najam Stana Zagreb Dnevni Najam Apartmana Zagreb Trnje

Tražen je i maksimir, sve oko vrbana, područja gdje su shopping centri i … . Ponekad je boravak u hotelu skuplja.

Stanovi Za Najam Trnje Indomio Hr

Apartmani zagreb dnevni najam !!!od danas slobodan!!!!! Tražen je i maksimir, sve oko vrbana, područja gdje su shopping centri i … Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Apartmani zagreb dnevni najam !!!od danas slobodan!!!!! Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično. Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu. 11/10/2021 · na internetskim stranicama objavljen je oglas za najam stana u zagrebačkom trnju.. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje).

Https Www Vecernji Hr Media Img 81 D0 Aef5c080d180812682b9 Jpeg

Apartmani zagreb dnevni najam !!!od danas slobodan!!!!!. 11/10/2021 · na internetskim stranicama objavljen je oglas za najam stana u zagrebačkom trnju. Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2.

Dnevni Najam Stana Zagreb Iznajmljivanje Soba Zagreb Apartmani Zagreb Najam Sobe Zagreb

Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično. . 245.000 € ~ 1.835.081 kn.

4mwmp0 Kxal Lm

Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). 12/11/2021 · najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Tražen je i maksimir, sve oko vrbana, područja gdje su shopping centri i … 245.000 € ~ 1.835.081 kn. Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu. Ponekad je boravak u hotelu skuplja. Apartmani zagreb dnevni najam !!!od danas slobodan!!!!! Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2.

Najam Stana Novogradnja Zagreb Ferenscica Podstanar Hr Iznajmljivanje I Najam

245.000 € ~ 1.835.081 kn. Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično. Kako doznajemo, dugogodišnji iznajmljivači odlučili su se za promjenu u načinu iznajmljivanja, preuredili su stanove i sada ih iznajmljuju za dnevni i turistički najam.. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje).

Najam Iznajmljivanje Stan Trnje Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Kako doznajemo, dugogodišnji iznajmljivači odlučili su se za promjenu u načinu iznajmljivanja, preuredili su stanove i sada ih iznajmljuju za dnevni i turistički najam. Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu. Potražnja je velika za stanovima na južnom dijelu grada: Tražen je i maksimir, sve oko vrbana, područja gdje su shopping centri i … Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Ponekad je boravak u hotelu skuplja. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Katu u troetažnoj stambenoj zgradi. Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2.. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje).

Garsonjera Trnje Garsonjere Najam

Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično... Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Tražen je i maksimir, sve oko vrbana, područja gdje su shopping centri i … Potražnja je velika za stanovima na južnom dijelu grada: Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. 11/10/2021 · na internetskim stranicama objavljen je oglas za najam stana u zagrebačkom trnju.

Dnevni Najam Stana Apartmana U Zagrebu

Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Potražnja je velika za stanovima na južnom dijelu grada: Trešnjevka jug i sjever, trnje i uglavnom su traženi kvartovi koji su blizu centra i imaju izgrađenu infrastrukturu. Lokacija stana ili kuće za dnevni najam. Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Dnevni boravak i jedna soba imaju izlaz na lođu. Kako doznajemo, dugogodišnji iznajmljivači odlučili su se za promjenu u načinu iznajmljivanja, preuredili su stanove i sada ih iznajmljuju za dnevni i turistički najam. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Tražen je i maksimir, sve oko vrbana, područja gdje su shopping centri i … 11/10/2021 · na internetskim stranicama objavljen je oglas za najam stana u zagrebačkom trnju.. Lokacija stana ili kuće za dnevni najam.

Nekretnine U Hrvatska Prodaja I Najam Stanova I Komercijalnih Nekretnina Mm Hr

Apartmani zagreb dnevni najam !!!od danas slobodan!!!!! 11/10/2021 · na internetskim stranicama objavljen je oglas za najam stana u zagrebačkom trnju. Lokacija stana ili kuće za dnevni najam. 245.000 € ~ 1.835.081 kn. Potražnja je velika za stanovima na južnom dijelu grada: Tražen je i maksimir, sve oko vrbana, područja gdje su shopping centri i … Apartmani zagreb dnevni najam !!!od danas slobodan!!!!! Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra... Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra.

Stanovi Za Najam Trnje Indomio Hr

12/11/2021 · najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2... Kako doznajemo, dugogodišnji iznajmljivači odlučili su se za promjenu u načinu iznajmljivanja, preuredili su stanove i sada ih iznajmljuju za dnevni i turistički najam. 245.000 € ~ 1.835.081 kn. Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. 11/10/2021 · na internetskim stranicama objavljen je oglas za najam stana u zagrebačkom trnju. Turistički posjeti najčešći su razlozi iznajmljivanja stanova na dnevnoj bazi, no ponekad su razlozi i poslovne naravi, liječničke pretrage ili slično. Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Iznajmljuje se jednosoban stan u novoj zgradi s liftom, južne orijentacije, na odličnoj lokaciji, svega 5 minuta hoda do green gold centra. Dnevni boravak i jedna soba imaju izlaz na lođu.. Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2.

Stan Maksimir Novogradnja 152 M 4s Db Najam Stan

Potražnja je velika za stanovima na južnom dijelu grada: 12/11/2021 · najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2. Lokacija stana ili kuće za dnevni najam. Sastoji se od ulaznog dijela, kupaonice, otvorenog dnevnog boravka s blagovaonom i kuhinjom, koji ujedno služi i kao spavaći dio (kauč na razvlačenje). Kako doznajemo, dugogodišnji iznajmljivači odlučili su se za promjenu u načinu iznajmljivanja, preuredili su stanove i sada ih iznajmljuju za dnevni i turistički najam.. 11/10/2021 · na internetskim stranicama objavljen je oglas za najam stana u zagrebačkom trnju.

Nekretnine U Hrvatska Prodaja I Najam Stanova I Komercijalnih Nekretnina Mm Hr

11/10/2021 · na internetskim stranicama objavljen je oglas za najam stana u zagrebačkom trnju... Dnevni boravak i jedna soba imaju izlaz na lođu. Najam stana, trnje, rapska ulica, 35m2.. Kako doznajemo, dugogodišnji iznajmljivači odlučili su se za promjenu u načinu iznajmljivanja, preuredili su stanove i sada ih iznajmljuju za dnevni i turistički najam.

Popular posts from this blog

Forma Ideale Stolice Za Kompjuter Cene Svježe